НЛО се появи над града (ВИДЕО)

0
438

НЛО, обагрено в зелена светлина, се появи и остави в невидение жителите на града, които гледаха с любопитство и страх към небето

Действието се развива на 28 ноември 2015 г. над южноафриканския град Кейп Таун, писаха в  nepoznato-bg.com.

Както винаги мненията бяха разнопосочни.

За едни от жителите на ЮАР това е кораб на извънземни, за други – това е портал към друго измерение, който се е отворил ненадейно.

Каквото ще да е – НЛО или портал, не е лошо от време на време някой да ни напомня, че ние не сме сами в Космоса и във Вселената.



Точно това прави от доста години проф. Лъчезар Филипов, който преди няколко месеца събра в София най-изтъкнатите учени и уфолози от целия свят, за да вземат участие в научна конференция на тема НЛО и извънземни.

portal
НЛО се появи, обагрено в зелена светлина

Преди тази конференция, проф. Филипов покани у нас известната британка Люси Прингъл, която от много години изследва житните кръгове, които извънземните оставят в полята по целия свят.

Както беше споделил проф. Филипов, когато хората решат да имитират въпросните житни кръгове, като използват различни похвати, за да прегънат житните класове, те ги унищожават и наскоро след това житните стръкове загиват.

Когато извънземните оформят тези кръгове, житните стръкове падат усукани, но те са живи. Продължават да бъдат свежи, а житните зрънца нарастват и узряват, въпреки падналите стебла.

Това говори за изключително напреднала технология, убеден е проф. Филипов.

 

сподели бутон

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.