Ето я най-лесната и пухкава баница, която се топи в устата! (в нея има и…)

0
63

Тази пухкава баница е истинско вълшебство

баница
Чудна е тази пухкава баница

Предлагаме ви рецептата за най-лесната, бърза и вкусна баница, която сте опитвали. Става супер пухкава, а в нея има и превъзходна „тайна“ състава, както ще видите. Гарантираме ви, че ще останете повече от доволни.

Трябват ни 400 грама биволско сирене (тази рецепта за баница е точно с биволско сирене, но ако нямате, или не ви допада вкусът му, може да го смените и с краве сирене), един пакет от бутер тесто, четири яйца, 100 грама кашкавал и масло, за да намажете тавичката.

Приготвянето на баницата е лесно като детска игра. Първо поставяме единия лист от бутер тестото в тавата, която сме намазнили предварително. Върху него поставяме плънката, която се прави от разбитите яйца, към които добавяме сиренето. Разбъркваме добре и изсипваме върху бутер тестото.

Плънката отгоре захлупваме с втория лист бутер тесто и редуваме така, докато не свършат плънката и листовете – зависи какво количество искаме да направим. Поставяме във фурната и печем на температура около 200 градуса, докато стане напълно готова.



Малко преди да я извадим, поръсваме баницата с настъргания кашкавал и я пъхваме отново във фурната за няколко минути, докато кашкавалът се разтече и омекне. После вадим баницата, оставяме я да изстине за около половин час и спокойно може да си я хапнем.

Сами ще се уверите колко е вкусна и мекичка, а фактът, че рецептата е страшно бърза и лесна, моментално може да я превърне в една от любимите ви – особено, когато не разполагате с много време за врътня в кухнята.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.