Мода Dr. Martens – създайте уникален стил

0
249

В търсене сте на нови обувки във вашия любим бунтарски стил? Същевременно ви се иска те да бъдат и максимално удобни, за да ги носите дълго в ежедневието. Не се притеснявайте, защото на пазара има перфектна марка за вас, която съчетава именно тези две неща. Нека ви разкажем малко повече за това какво може да ви предложи тя като стил, удобство и модели. Така лесно ще има как да прецените подхожда ли тя на всичките ви изисквания.

Бунтарският стил е любим за вас и търсите обувки в него?

Ако вие обичате бунтарския стил и като цяло се обличате в него, то със сигурност ще искате и обувките ви да бъдат в такъв. Това не е никакъв проблем, тъй като на пазара ще откриете доста модели в него. Една марка, която се фокусира изцяло на такъв при изработката на всеки модел, е именно Dr. Martens. От нея ще можете да подберете интересни опции за всеки сезон. Така че със сигурност те ще подчертаят изцяло вашето свободомислие и ще се вържат доста добре с различните ви тоалети. Ще откриете интересни сандали с дебела равна подметка и разнообразни катарами или връзки. Налични са кожени мокасини, а също и половинки обувки. Разбира се ще можете да подбирате и сред разнообразни боти и ботуши.

Комфортът на обувките също е основно нещо за вас?

Освен че искате да изглеждате перфектно във вашия интересен бунтарски стил, за вас е важно и да имате максимален комфорт във всяка ситуация. Това не е никакъв проблем с опциите за модели от Dr. Martens на Answear.bg. Като цяло ще има как да подбирате сред доста различни подметки или по-тънки, по-дебели, такива с малък визуален ток или изцяло равни. Характерно за всички тях обаче е, че включват въздушна възглавница. Именно тя предоставя неминуем комфорт за краката както при дълго седене, то така и при по-продължителна разходка из града. С всеки модел ще можете да се чувствате спокойно и добре, независимо какво е ежедневието ви.



Какви модели и цветове ще откриете от марката Dr. Martens?

Определено марката Dr. Martens ви предоставя доста добро разнообразие от модели и цветове, сред които да избирате. За начало са налични опции за всеки сезон или сандали, половинки обувки, мокасини, боти, ботуши и още. Определено всички те имат интересна по един или друг начин подметка. Ще откриете много такива, които са равни и доста по-дебели. Освен това има и варианти, които са със сантиметър или два по-ниски в предната си част и съответно визуално много малък ток. Налични са разнообразни модели и от гледна точка на горната част на обувката. Например от ботите ще откриете модели тип челси, кубинки с връзки, а също и класически боти с ластици от двете страни. От сандалите пък има варианти с доста катарами или такива с връзки високо по крака. За цветовете също има добри опции. Определено повечето модели са в класическо черно, бежово и кафяво. Но пък има и някои в лачесно или комбиниращи два цвята като черно и бяло. И все пак за любителите на по-цветните обувки в бунтарски стил също има варианти. Например боти в наситено лилаво или жълто или пък сандали с дебела черна подметка и розови каишки.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.