Месечен хороскоп за декември (I част)

0
594

Крайно време е да позволите на сърцето си да се превърне във вашия извор на слуха и речта

 

месечен хороскоп
Крайно време е да позволите на сърцето си да се превърне във вашия извор на слуха и речта

Декемврийският месечен хороскоп вещае изобилие от сурова енергия. От вас зависи дали ще успеете да я прецизирате и да определите как да влияе върху вас и хората от обкръжението ви.

Имайте предвид, че през този месец Юпитер достига до средата на вашия дом в отношенията ви през декември. Енергията на планетата ще ви донесе късмет. Имайте предвид обаче, че съществува риск от прибързване, което ще донесе загуба на перспективата.

На 27 южният възел ще навлезе във вашия дом на отношенията. Стар модел на взаимоотношения може да ви създаде сериозни проблеми.

Какво още вещае декемврийският месечен хороскоп, можете да научите в следващите редове:



Овен
През този месец търпимостта към останалите няма да ви се отдава с лекота. Добре е да сте наясно с факта, че Меркурий е ретрограден в Девети дом, което означава, че предстои заплитане на комуникациите и подкопаване на общуването до 20-ти декември. Марс ще влезе в същия дом на 25 декември и ще ви предостави възможност да избирате между толерантност и собствената ви значимост.

За вас се задава „страстен катаклизъм“

Телец
За вас периодът започва под влиянието на Нептун – планетата на обърканото мислене и заблудата. С други думи се заформя астрологична рецепта за страст, но за съжаление не във вида, в който се надявате. Вероятно определението „страстен катаклизъм“ очертава най-точно онова, което ви предстои. Опитайте се да загърбите егото си и да оставите агресивното си Аз у дома. Във въздуха има нещо специално, но въпреки това несигурността от промяната вероятно ви изглежда страшна. Можете да посветите част от времето си на четене на книга или пък на посещение на семинар. Тези занимания ще ви насърчат към ново, по-спокойно и по-малко отбранително състояние на ума.

Близнаци
Вашият декемврийски хороскоп сочи, че комуникацията с клиентите ви няма да е такава, каквато би ви се искало да бъде. При все, че ще проведете множество разговори, няма да стигнете до споразумение. Сатурн ще направи ракурс към Марс и това ще ви помогне да стигнете до корена на ситуацията, в която се намирате. Крайно време е да позволите на сърцето си да се превърне във вашия извор на слуха и речта. Създайте план за пролетта, чрез който да покажете всичко онова, на което сте способни и да осъществите плановете си. Вземете решение кое е онова нещо, което ще ви помогне да се почувствате свободни и цели, а след това елиминирайте всички пречки по пътя си. През този месец от особена важност е запазването на парите и контролът върху бюджета, пише zajenata.bg.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.