Гала не присъства на погребението на племенника си

0
675

Гала е изпуснала погребението на Георги Пенев!

Синът на брата на Гала е бил погребан вчера. Това стана ясно от публикация на сестра му Мария в социалната мрежа, където преди няколко дни тя съобщи, че Георги ще бъде изпратен в събота.

Гала
Гала изпусна погребението на племенника си

В петък сутрин обаче леля му се появи в „На кафе“, като дума не обели за голямата драма. Дори удиви всички с някои усмивки, които раздаде.

Тъй като Джордж (Георги) и семейството му живеят от години в САЩ и именно там е бил погребан, а Гала вече е в България, можем да заключим, че тя не е присъствала на погребението вчера. Защо – не е ясно.

Водещата беше дълго време при брат си, след като се случи трагедията. Тя отсъства от ефира на Нова телевизия над една седмица, като през това време е била в Америка.



Изненада е обаче, че не е останала още няколко дни, за да присъства на погребението. Най-вероятно от „На кафе“ не са й позволили, а може да има и друга причина, която не е ясна.

Припомняме, че младият Георги Пенев бе разстрелян от американски полицай в Бъфало, докато се е опитвал да избяга от него. Той е извадил нож на униформения, при което се е стигнало до четири изстрела в тялото му.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.