Голямо разкритие за лечението на Шумахер: Оказва се, че…

0
583

Михаел Шумахер все още се бори, но на висока цена!

Скоро ще се навършат 5 години от злощастния инцидент, в който Михаел Шумахер пострада завинаги. Ски екскурзията му във Франция остана и неговата последна почивка, защото това няма изгледи някога да се промени.

Шумахер
600 бона месечно държат Шумахер жив

В потвърждение на всичко това идва и разкритието на списание „Бунте“, че лечението на легендарния пилот струва на семейството му ужасно много пари. Съпругата му Корина се разделя със 140 000 евро всяка седмица, за да плаща за скъпите апаратури и на лекарите, които ги управляват.

Без този медицински екип Шумахер щеше да е пътник отдавна. Похвално е, че жена му не го позволява и все още таи надежда, че лечението все някога ще даде резултат.

Прогнозите в тази насока обаче не са никак положителни. Повечето специалисти са на мнение, че щом досега не се е подобрил, това в бъдеще няма да се случи.



Точното му състояние все още е загадка, защото съпругата му забрани да се изнася каквато и да било информация по темата. Шуми обаче не е напускал дома си в Швейцария от почти 5 години, което говори красноречиво, че нещата не са никак добре.

Едни слухове твърдят, че е изостанал умствено, а други – че разпознава близките си, но има проблеми с двигателната система. Точната истина обаче се държи в тайна.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.