Тервел Пулев постави рекорд: Това, което стори на ринга, е изключително! (ВИДЕО)

0
449

Тервел Пулев се поздрави с блестяща победа!

За първи път в кариерата си Тервел Пулев приключи мач още в първия рунд. Той нокаутира Михаил Куцишвили след едва секунди игра.

Тервел Пулев
Тервел Пулев направи най-бързия си нокаут

Още в самото начало българинът притисна опонента си до въжетата и започна да му поднася порция от удари. Едно от крошетата му нокаутира съперника му.

Това е шеста победа на Тервел Пулев в профибокса от общо шест срещи. За тази година той приключи с бокса, предстоят му други радостни мигове.

Тазвечерната среща бе част от боксовата галавечер в Берлин, която бе организирана в чест на покойния Фриц Здунев, който беше легендарен треньор. Поводът за мача прави победата на нашия боксьор още по-ценна.



Тервел Пулев сравнително късно навлезе в професионалния бокс. Той първо достигна своя връх в аматьорския, който дойде на Олимпиадата в Лондон. Тогава грабна бронзов медал.

Вече обаче братът на Кубрат Пулев е на профиринга и мачка сериозно. Досега не бе постигал по-бърз нокаут от този срещу Михаил. Нещо, с което българинът може сериозно да се гордее.

Кобрата за пореден път присъства на двубой на брат си. Както е известно, двамата винаги се подкрепят и това прави добро впечатление.

Следващият мач на Тервел Пулев ще бъде през януари, когато ще подгрее зрителите на двубоя на Кубрат, с който ще завърши галавечерта.

Вижте кадри от победата на нашия боксьор днес! Той постигна нещо страхотно за цяла България и ни изпълни с гордост за пореден път.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.