Истината: Ето защо Димитър Рачков изхвърли Мария Игнатова от живота си!

0
642

Димитър Рачков сложи пръв края, но не заради липса на чувства!

Годините на връзката им бяха 8, но всъщност щастието им е траело едва 4-5 години. Това става ясно от разкритията на близките на Димитър Рачков.

Те твърдят, че актьорът е бил против начина на живот на Мария Игнатова. Митко е оставал изключително бесен винаги когато виждал как гаджето му се подлага на жестоки диети, пише Pik.bg.

„Той просто не издържаше да гледа как тя се съсипва. Килограмите й бяха като на анорексичка. Не беше болна, но определено имаше голям риск. Вечно се считаше за дебела, като полудяла беше с години.“ – коментират запознати.

Димитър Рачков не издържа на живота с Мария Игнатова
Димитър Рачков не издържа на живота с Мария Игнатова

В един момент Димитър Рачков също превъртял и буквално изгонил възлюбената си от дома им. Това се е случило по време на пореден техен скандал относно нуждата от отслабване.



В крайна сметка Мария се върнала в жилището им, а то е било напуснато от актьора. Той в момента живеел сам със сина си.

Въпреки дълбоката им душевна връзка, Рачков и Игнатова се раделили с лоши чувства един към друг и това е причината в момента да не са дори приятели.

Мария се чувствала измамена, защото Митко ѝ обещавал брак един ден, но така и не направил нищо по въпроса. Докато комикът считал, че няма вина, защото тя е загърбила неговата воля във връзката им.

От години Димитър Рачков и Мария Игнатова са разделяни и събирани, но този път информацията е сигурна, тъй като на практика бе потвърдена от самите тях.

Преди известно време блондинката се появи на рождения ден на Кремена Халваджиян сама, което недвусмислено говори за отношенията ѝ с Митко.

„Досега, каквито и проблеми да са имали, винаги са се появявали заедно на събития. Затова е сигурно, че вече не са двойка.“ – говорят в обществените среди.

Двамата работят заедно в Нова ТВ, което им представлявало проблем, понеже не можели да се гледат. Затова постоянно настоявали предаванията им да се разминават.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.