Българка разряза пушеното месо и в него откри нещо страшно (ВИДЕО)

2
432

Българка  купува пушено месо от магазина, разрязва го и „О, кошмар!“ в сърцевината на месото открива нещо наистина ужасно

„Българино запомни с какво те тровят. Закупената флейка от мен се оказа поредното меню за вечеря, с бонус – игла от спринцовка!!! Да ни е сладко!!!“

Това написа потърпевшата българка.

В хляб, сирене, дори в колбаси българите сме намирали всевъзможни неща – пирон, болт, винт, парче найлон, сезал, хлебарки и други бубулечки.

Това се все неща, свързани с тяхното производство.  Болт или винт може да са паднали от самата машина; гъгрици, хлебарки и други са били в брашното; найлон или сезал също са паднали от опаковката на суровините.



Не е приятно, но явно може да се случи.

meso
Игла от спринцовка в това пушено месо напомня с какво се храним

Дамата, която намери игла от спринцовка в парчето пушено месо, е изключително възмутена, защото именно с тази спринцовка и с още много други, производителите са напълнили месото с различни препарати и солени разтвори, за да може бързо да се опуши, да мирише приятно, да има приятен за окото на консуматора цвят.

Това е нагледното доказателство, че всъщност ядем пълни боклуци.

Ако преди години беше сериозен проблем, че производителите на месо хранят животните със смески и ги тъпчат с различни антибиотици, днес за този проблем вече никой не си спомня, защото сме изправени пред друг много по-сериозен.

Както писаха в mall359.com, производителите инжектират  суровото месо със солена вода, нишесте, модифицирано картофено нишесте и други под наименованието на различни Е-та, като по този начин те увеличават теглото на месото.

Например от 1 кг сурово месо, напълнено с тези допълнителни Е-та, производителят получава поне 2 кг пушено месо.

Затова цената на тези деликатеси е толкова достъпна и понякога е по-ниска от цената на 1 кг сурово месо.

сподели бутон

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Какво беше станало, ако тази игла беше попаднала в устата на дъщеря ми, защото по размери е малка!!! Къде е прокуратурата, че не се интересува с какво се трови българина. Затова българино стани и тази прокуратура събуди!!!

  2. Мерзавци, трянбва да ги осъдят на 40-50 години затвор.
    Плащаш за месо, а те пробутват спринцовки, оцветители и всякакви други вредни неща.

    Само рибата остана чиста!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.