Ваня Червенкова изригна

0
300

Бизнес дамата е бясна на важна клечка от риалитито

Ваня Червенкова отново изригна.

Макар през цялото време на участието си в Биг Брадър Ол Старс да се опитваше да си сдържа нервите и да се показва като изключително смирена и разбрана, след излизането тя даде свобода на това, което я терзае.

Ваня Червенкова изригна така, както не го беше правила от доста време, но пък за сметка на това с право. Тя възропта срещу победителя в риалитито – Деси Слава, давайки да се разбере, че няма нищо против нея, тъй като е изключително добър човек.

Бизнес дамата е бясна на важна клечка от риалитито
Бизнес дамата е бясна на важна клечка от риалитито

Бизнес дамата обаче е категорична, че човекът, който по цял ден е спял по време на престоя в къщата, едва ли е най-достойния за спечелването на формата.



Ваня Червенкова посочва, че се е превърнала в жертва не на заговор от страна на съквартирантите, а от човек, от екипа на предаването, който заема доста висока позиция в ръководството на формата.
Бизнес дамата е убедена, че отреденото й четвърто място на финалната права на Биг Брадър Ол Старс няма нищо общо със зрителския вот, а се дължи именно на волята на въпросния човек, чието име отказа да назове в прав текст.

Бизнес дамата е решена, че ще накара виновника да си плати доста солено за това, че я е превърнал в жертвен агнец и се е подиграл с нея.
А всички ние знаем, че думата й на две не става, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.