Посланията на Ангелите чрез Дорийн Върчу до 4 октомври (ВИДЕО)

0
388

И тази седмица Ангелите изпратиха своите послания до нас чрез д-р Дорийн Върчу, защото предстои една уникална нова седмица

Тази седмица д-р Дорийн Върчу използва Magical Messages from the Fairies Oracle Cards – картите „Вълшебните послания на феите“.

Феите са свързани със Земята и се намират изключително близо до нас и ни дават точна и вярна информация за онова, което предстои.

Те също са наши приятели както животните, птичките и рибките.

Тези карти  са изключително точни в прогнозите за бъдещето и показват ясно какво човек трябва да направи, за да изживее предстоящата седмица пълноценно.



Докато разбъркваше тестето с карти, Дорийн Върчу отправи молитва към Всевишния да изтегли точно онези най-показателни карти, които ще ни дадат правилните насоки за живот през седмицата от 28 септември до 4 октомври 2015 г.

Първата карта е Debt Paid Off – Дългът е изплатен.

Тази карта не е свързана само с финансовите дългове като задължения по кредитната карта, данъците или взетите заеми, а отказване от старите навици и привички.

Тази карта показва балансиране на кармата. Ако сте имали натрупана карма за реализиране или за изплащане, през тази седмица ще се почувствате по различен начин, защото едно бреме ще бъде свалено от вашите плещи.

doreen
Картите на Дорийн Върчу показаха, че ни предстои една много важна седмица

Балансираната карма позволява човек да направи крачка напред и да постигне прогрес.

През първите два дена от седмицата трябва да направите подходяща медитация, чрез която можете да разбере кои кармични дългове вече сте изплатили и сте се освободили.

Изтеглената карта е прекрасна. Тя е един истински знак, който показва, че хубавото предстои – материален  просперитет, излекуване и нови емоции.

Втората карта е Do Some Research – Направете проучване.

Двете карти са изключително подходящи по начина, по който Всевишният позволи да бъдат изтеглени, защото една част от вашия живот е приключила, но идва следващата.

В края на другата седмица Меркурий излиза от своя ретроград на 9 октомври. Но още от сега вие можете да започнете полека да кроите планове за бъдещето.

Започнете да обмисляте какво искате да направите и по какъв начин да протече вашият живот. Кои са най-ценните неща за вас, на които вие държите.

Това е време за подготовка – една врата е затворена, но се отваря нова.

Третата карта е Autumn – Есен.

На 21 септември есента настъпи.

Както през есента стопаните събират произведеното на полето и в градините, така през трите последни дни от седмицата ви предстои да събирате вашата „богата реколта“.

Светлината, която е изобразена на картата, е особено важна.

Тя показва връзка с висшия Аз и дава шанс да се реализирате своите вътрешни потребности. Предстои да се извисите през последните дни от тази седмица.

Не забравяйте да отправяте молитви към Архангел Михаил да ви помага, закриля и насочва във вашите духовни търсения.

Тази седмица е уникална, защото ще ви споходят много идеи, но от вас зависи кои ще възприемете, за да реализирате своя живот по-добре.

Не забравяйте, че истинският успех не е само, когато вие успявате, а когато всички заедно имаме успехи.

Първата част от видеото завърши с поздрава Aloha.

Тази седмица д-р Дорийн Върчу направи продължение, защото представи своите книги Assertiveness  for Earth Angels – Отстояване на земните ангели и Don’t Do Anything Dull Your Sparkle – Не правете нищо, което съсипва  вашия блясък.

Превод от английски език: Милена Христова

сподели бутон

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.