Сгащиха опосума Андрей Арнаудов в крачка

0
527

Андрей Арнаудов кръшка с изкусителката Калина

Опосумът Андрей Арнаудов бе хванат в крачка.

С тази си изцепка Андрей Арнаудов е на път да потвърди, че нещата между него и Бориса Тютюнджиева не вървят по мед и масло.
Запознати издават, че продуцентът има интимна връзка с изкусителката Калина, която от известно време се изявява като писателка. Освен това работи в екипа на предаването „Папараци”, на което както е известно продуцент е именно Андрей Арнаудов.

При все, че Андрей Арнаудов и Калина Паскалева се опитват да прикрият връзката си, в крайна сметка влюбените гълъбчета се издънили и любовните им ласки били засечени.
Преди броени дни опосумът и изкусителката се усамотили по време на парти в дома на приятели.
Двамата се отдали на нежни ласки в една от стаите. Страстта им обаче била разкрита от един от останалите гости, който по грешка влязъл в стаята. Той останал без думи от гледката, която се разкрила пред очите му.

Честите отсъствия на Бориса Тютюнджиева от столицата били удобно използвани от Андрей Арнаудов за похождения.
Този факт развързва ръцете на похотливия опосум, който напоследък обаче сякаш е развил параноя да не бъде заловен по „долни гащи”.
Макар полагането на огромни старания похожденията му да не бъдат разкрити, всъщност най-големият му кошмар се сбъдна и страстта им с Калина Паскалева бе разгадана, пише сайтът News Hall.



Андрей Арнаудов кръшка с изкусителката Калина
Андрей Арнаудов кръшка с изкусителката Калина

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.