Баловете свършиха: Да се насладим за последно на прекрасните абитуриенти (СНИМКИ)

0
479

Балове 2015 г. отбелязаха своя край. Вълнения, емоции, снимки, гости, тържества и прекрасни абитуриенти. С надежда към следващата 2016 г.

Ако трябва да направим една обща равносметка, като цяло балове 2015 г. бяха прекрасни.

Имаше много слънце, имаше и дъжд, но времето не успя да попречи на доброто настроение на родните абитуриенти, които с огромно желание бяха подготвили своя бал.

Изключително красиви рокли и прически, богата гама от цветове, материи и декорации направиха празничен денят не само на всички абитуриенти и техните семейства, но и на всички българи.

Винаги е приятно да гледаме млади хора, облечени празнично, как навлизат бодро в живота.



bal
Млади, красиви и щастливи абитуриенти

Единственото, което можем да им пожелаем е да имат наистина добро, спокойно и успешно бъдеще, за да могат да реализират своите амбиции и да сбъднат своите мечти, но не зад граница, а тук в България!

Живеем с огромни надежди, че един ден, когато тези млади хора завършат своето следване, нещата у нас ще се подобрят.

Чаровните абитуриенти от Велико Търново дефилираха под дъжда, но на следващия ден имаха късмет времето да бъде хубаво и те се насладиха максимално на своя бал.

Кметът инж. Даниел Панов поздрави лично всеки един от търновските абитуриенти, докато преминаваха по червения килим пред сградата на Общината. Сн: Даниел Панов – Градим Велико Търново

 

В Габрово всички абитуриенти правят снимки на стълбите пред сградата на Дома на културата и паметника на българския композитор Емануил Манолов, преди да потеглят към мястото за самото тържество.

Възпитаниците на първото новосветско училище Национална Априловска гимназия запечатват своите емоции от бала пред и около паметника на възрожденеца Васил Априлов.

В Кюстендил цареше огромно настроение по време на тазгодишните балове.  Сн: Дарик Кюстендил

В Перник емоциите бяха на 6 през всичките вечери от баловете.  Сн: PernikNews.com

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.