Три зодии удрят джакпота през септември: Заравят се в пари!

0
114

Астролозите предвиждат огромен късмет и купища пари за три зодии

Три зодии ще забогатеят през септември, сн. ФБ

През септември три звездни знака ще се къпят, буквално, във финикийски знаци.

Сред тях, в списъка, е зодия Дева. Този земен знак ще има възможност, през периода, да разбере собствените си намерения, както и да си постави дългосрочни цели.

В началото на месеца тази зодия ще почувства дълбока промяна в приоритетите си. Ще осъзнае какви са ценностите й, за да продължи смело напред.



Астролозите съветват Девите да си подарят време само за себе си, да се възползват от високата си енергия през периода. И да се насладят на парите, които ще спечелят.

Ретроградният Уран ще донесе доста трудности за представителите на зодия Стрелец.

Планетата на изобретателността може да предизвика неистово желание за промяна или за смяна на работното им място за огнената зодия.

Използвайте този период, за да оцените дългосрочните си цели както и да се насладите на почивката си, за да проветрите главите си от тежки мисли и ситуации. И късметът ще е на ваша страна, ще се къпете в пари.

Месецът ще е ползотворен и за представителите на зодия Лъв. Заради трансформацията на Плутон очаква голяма положителна промяна за родени под огнения знак.

Лунното затъмнение, по-късно през месеца, намеква как да разпределяте ресурсите си и най-вече с най-близките си. А те са много, спечелени през периода.

Вкарайте целия си капацитет и сили, за да влезнете в следващия си житейски цикъл с увереност, съветват астролозите.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.