Звездев приготвя най-лесното и най-свежо

0
1014

Браво, Звездев!

Звездев

За да изпълните рецептата на бг топ кулинар, следвайте следни стъпки.

1 голям патладжан трябва да бъде измит, подсушен и изпечен във фурната на 200 градуса по Целзий.

След това го обелете.

Иван Звездев използва 3 пиперки. Той избра 2 червени и 1 зелена.



Използва своя грил тиган, за да ги изпече и след това ги обели.

За да приготвите наистина вкусно домашно кьопоолу, трябва да счукате продуктите в гаванка. Ако нямате, тогава ще се наложи да кълцате продуктите с нож, докато получите лепкав пастет.

В своята гаванка Иван Звездев първо счука чесъна. Към него добави сол и малко олио.

После прибави част от патладжана. Една червена и една зелена пиперка. Продължи да стрива. Към сместа прибави и останалата част от патладжана. Отново продължи да стрива.

Към полученото пюре от зеленчуци в гаванката, Иван Звездев добави 2 ситно нарязани доматчета. Посоли и разбърка. Наля винен оцет и олио. Обърка цялата смес добре.

Накрая трябва да прибавите ситно нарязан магданоз.

По ваше желание можете да добавите счукани орехови ядки. С тях вашето кьопоолу ще придобие още по-приятен автентичен вкус. Така се прави в някои части от страната. Но Иван Звездев не  харесва орехи в домашното кьопоолу, затова не ги използва.

Не пропускайте видеото долу от българската топ култова кулинарна поредица “Кухнята на Звездев – La Cocina Búlgara”. Ще разучите всички детайли в приготвянето навкусното кьопоолу.

По традиция българският топ кулинар предлага още много и все полезни домакински съвети. Те са важни за всяко домакинство.

Екипът на topactualno.com пожелава добър апетит на всички с това вкусно и свежо кьопоолу по предложение на Иван Звездев!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.