Тези три зодии: Имат аура чиста, като момина сълза

0
170

Много астролози твърдят, че има хора от няколко зодии, които имат много чиста аура

Тези зодии са с най-чиста аура, сн. ФБ

Според езотериците аурата е цветовото излъчване около човек. Тя може да бъде оцветена в различни десени, които отговарят на нашето здравословно и емоционално състояние.

Чиста аура имат представители на зодия Дева. Оцветена е в синьо, заради рационалния й поглед върху живота. Девите са рационални, контролират поведението си.

Много са потайни и не разкриват вътрешния си мир пред външни хора.Преди да помогнат на някого, трябва да са сигурни, че той говори истината.



Тяхното мото е да проверяват всичко.Но за близък човек ще се притекат на помощ моментално.

Завист, гняв, личен интерес, това са непознати неща за зодия Дева. Девите се стремят да оглавят несъвършенствата на света, да запълнят всеки миг със съдържание.

При представителите на зодия Близнаци тя е снежнобяла. Заради спокойния им характер и избягването на конфликти. Те не желаят на никого зло, поради това аурата им е оцветена в белия цвят на спектъра, пише Една.бг.

Близнаците са надарени с вътрешно спокойствие, комфорт, хармония и в това те са достигнали съвършенство. Тази въздушна зодия дава втори шанс на хората, които са направили грешка.

Първи идват на помощ. И ако им се случат проблеми, просто търсят решения, а не виновни.И не вредят на никого, заради което аурата им е светла.

С позитивна аура са надарени и от зодия Рак. Те имат своя философия и мъдрост за живота. Надарени са с мощна интуиция и предвиждат някои неща.

Макар че често си сменят настроенията, това остава вътре в тях. Избухливи са, защото са много чувствителни и предугаждат настроенията и преживяванията на другите.

Раците са щедри на всичко, което притежават. Те са чисти, безкористни, духовно пълноценни, които качества не притежават всички.

Общуваме ли с Рак, получаваме ключ към мъдростта и балансирана оценка за всичко, което ни заобикаля.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.