Проф. Чорбанов се разболя от Ковид и е в болница

0
183

След тази новина не би трябвало да има българи, които все още смятат, че Ковид е измама

Проф. Чорбанов се разболя от Ковид Сн: Нова ТВ

Направените изследвания със скенер на белите дробове отчели двойна бронхопневмония.

Проф. Чорбанов започнал да проявява симптоми на заболяването преди около една седмица.

Приемал антибиотик, защото имал и висока температура.

Информацията е публикувана на ФБ страницата на Петър Велков. Репортери на „24 часа“ направили лично проучване и потвърждават тази информация като достоверна.



Проф. Чорбанов е ръководител на лаборатория за експериментална имунология в БАН.

Той е един от хората, които твърдят, че Ковид не е заплаха за населението.

В няколко ТВ изяви казваше, че вече е прекарал инфекцията и няма да се подложи на ваксинация. Понеже вече е изградил своя траен имунитет, който е по-силен от ваксинационния.

Една от тези изяви е на 25 февруари 2021 г. при Антон Хекимян.

Но в петък направеният тест дал положителен резултат.

На 15 март 2021 г. участва в предаването на Цветанка Ризова. Той продължаваше да се подиграва на хората, които се страхуват от Ковид, изпълняват инструкциите на Националния щаб и носят предпазни маски.

Проф. Чорбанов е кандидат за депутат от партията на Слави Трифонов.

„Срещите с последователи и симпатизанти винаги се извършват в затворени помещения“, коментира математикът Петър Велков. „Без да се спазва необходимата дистанция и без маски“.

Петър Велков се присъединява към призива на д-р Царкова: „Пожелавам бързо оздравяване на проф. Чорбанов. Понякога някой на собствен гръб трябва да изпита през какъв ад минават стотици обикновени българи, за да спрат да „хранят „егото си и да сеят престъпна дезинформация. На война знаете какво се случва с дезинформаторите, а ние сме в тежка, необявена такава…“

Подобни думи каза днес в предаването „Тази неделя“ по БТВ говорителят на Спешна помощ в София Катя Сунгарска. „В дни на пости трябва да бъдем смирени и да мислим не само за собственото си его, а и за хората около нас.“ Изказването й беше по повод многото кадърни лекари от Спешна помощ, които са загубили своя живот в борбата с Ковид.

От 22 март 2021 г. влизат в сила новите правила за ограничения и изолация на здравния министър, които важат за цялата страна.

Те са определени със Заповед РД-01-173/18 март 2021 г.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.