Бомба: Новото гадже на Ненчо Балабанов се оказа най-голямата „сватовница“ в България! (СНИМКИ)

0
654

Ненчо Балабанов лудна по младата и амбициозна Василена Кьосова!

Чаровникът Ненчо Балабанов най-после си намери гадже. След края на връзката си с Йоанна Драгнева, водещият на „Господари на ефира“ скачаше от мадама на мадама, но ето, че се кротна.

Ненчо Балабанов
Младата Василена завъртя главата на Ненчо Балабанов

Укротителка на опърничавия се оказа младата брюнетка Василена Кьосова, подшушнаха близки до обкръжението му източници.

Двамата вече са постнали свои снимки и в социалната мрежа, на които изглеждат точно, както подобава на прясно влюбени.

Оказа се, че новата любима на Ненчо не е само красива, но и доста амбициозна. Тя върти Агенция за запознанства, взаимствана от руски метод за „сватосване“ на двойки.



От профила на Василена става ясно, че тя дори е завършила сертифицирано обучение за “Matchmaker” – думата, използвана в английския за „сватовник“.

„Много мъже и жени са успешни в живота и кариерата си, но им липсва време, за да открият правилния партньор за себе си. Затова създадох Агенцията. Такава нямаше в България, а има огромен потенциал. Всеки път, когато събера нова двойка, се чувствам по-щастлива и от тях“, пише Василена в мрежата, видя topactualno.com.

От профила й личи, че животът й е мечта за много съвременни момичета и жени. Половинката на Ненчо Балабанов не спира да пътува по света като се радва на лукс и всевъзможни женски глезотии.

Май имитаторът на Бойко Борисов ще трябва доста да се постарае, за да задоволява нуждите и изискванията й, но… тепърва ще видим как ще се развие връзката им.

Името на „сватовническата“ агенция на Василева е VIK CLUB и явно доста жени мечтаят да намерят принца си. Гаджето на Балабанов вече търси опитен колцентър консултант, който да помага в общуването с клиентите.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.